2 gode store stykker frisk kulmule med skind Smør Olie Salt Peber 1 spidskål 2 spsk sesamfrø Grovpasta Grovpastaen er kun med, så vi var sikre på at blive mætte. 1 spidskål
Salt og peber. Rens champignon og skær dem i skiver. Rens porren og skær den i tynde ringe. Svits porre og champignon i lidt smør til væden er dampet af
Vask spidskålog tør det godt af. Grillsæsonen er snart i gang og her får du en idé til hvordan du også kan komme dine grøntsager på grillen og få en smagfuld oplevelse
Ja så skal du ikke lede meget længere, for dette smørstegte spidskål er både nemt, lækkert og sundt. Jeg serverede det til et lækkert stykke ovnbagt laks – og det smagte virkelig godt
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Så er vi godt på vej ind i den danske sommer og hvad er mere lækkert en let fiskeret. Denne er dejlig let og passer godt til en aften, hvor der skal spises ude i haven
den billige pangasius fisk kan også sagtens bruges). Blomkålen skal ikke koges helt til smat, men skal være kogt så man lige kan mose det med en gaffel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.