Salt og peber. Rens champignon og skær dem i skiver. Rens porren og skær den i tynde ringe. Svits porre og champignon i lidt smør til væden er dampet af
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Så er vi godt på vej ind i den danske sommer og hvad er mere lækkert en let fiskeret. Denne er dejlig let og passer godt til en aften, hvor der skal spises ude i haven
den billige pangasius fisk kan også sagtens bruges). Blomkålen skal ikke koges helt til smat, men skal være kogt så man lige kan mose det med en gaffel
Det udnytter vi ofte, og vores fryser er derfor ofte fyldt med sæsonens fisk. Det er smart, da du forbereder alt på en gang, og herefter kan lave alt mulig andet, mens maden passer sig selv i ovnen
J. O. R. D. S. K. M. F. I. g. i. d. a. s. t. o. e. n. f. k. b. l. v. j. r. m. u. å. h. ø. ,. p. /. y. c. ). N. G. E. 1. 5. 0. 2. A. Å. æ. H. x. T. V. -. L. 4. ½. 3. ) g
Vi spiser rigtig meget dåsefisk, rigtig meget sild og meget lidt frisk og frossen fisk her i huset. Skræl gulerødderne i lange strimler og læg dem i et ovnfast fad med dilden
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. b. l. v. a. u. g. å. m. c. M. d. j. y. ,. T. æ. G. C. -. ø. S. h. J. F. x. U. Æ. 2. I. 3. 0. (. ). 1. 4. L. K. B. 8. 5. H. P. N
Tilsæt sesamolie og citronsaft samt groft hakkede sorte oliven og tamari. Sving det sammen og server. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut ogkog op. 400 g filet af fisk med skind (rødfisk, sandart, aborre, fjæsing eller knurhane)
Men da vi også fik det for ganske få dage siden, så besluttede jeg at råmarinere den i [. Fisken skulle oprindeligt – i hvert fald ifølge madplanen – have været skindstegt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.