E. f. t. e. r. m. a. n. g. h. v. b. u. ". F. k. J. s. '. o. p. i. j. l. d. 1. 5. 0. æ. 2. -. 3. ø. (. ). 7. c. ½. å. C. S. y. D. L. ,. T. R. 6. H. N. 4. 8. K. 9. M. v g
Kalve/svinekød og løg køres en omgang i foodprocesseren, hvorefter dette tilsættes til opbagningen. I dette heat af fyld-fryser-projektet fik kæresten den idé, at han gerne ville have hjemmelavet leverpostej og en slags patê
Hjemme hos os er det gemalen der står for at lave hjemmelavet leverpostej. Giver 4 leverpostejer500 g finthakket svinelever180 g finthakket spæk50 g smør50 g mel1-2 dl mælk2,5-3 dl boullion1 lille æg1 dl vand1 løg - i små både1 lille fed hvidløg3 kvist frisk timian3/4 tsk stødt allehånde3-4 ansjosefileter2-3 tsk salt1/2 tsk kværnet sort peberSmør,mel, mælk og boullion bruges til en opbag. 4 leverpostej
Jeg har langt om længe fået en dreng som endelig vil spise rugbrød og allerhelst med leverpostej på. Opskriften og fremgangsmåden er blevet ændret lidt igennem årene, men efter min mening så er det altså den bedste leverpostej
Det blev derfor en kalvecuvette fra fryseren og hertil diverse grønt fra køleskabet. I søndags var det mandens sidste feriedag og derfor skulle der kræses lidt om aftensmaden
Alle danskere ved nok godt, hvad leverpostej er. Leverpostej er en klassiker på et dansk frokostbord. Og man kan da også få en god, færdiglavet leverpostej
Så er vi ude i en virkelig klassiker fra det gamle danske frokostbord – den lune leverpostej. Og så er det faktisk virkelig nemt at lave sin leverpostej selv
-. d. e. t. r. a. l. J. g. h. æ. n. f. y. s. i. ,. b. m. v. p. o. j. k. ø. å. u. ”. C. P. D. O. 4. 0. 3. (. ). 2. 1. ". 5. c. B. M. N. S. T. H. 7. G. E. A. a l
500 g svinelever250 g spæk 1 løg½ tsk sukker½ spsk salt½ spsk peber3 dl. mælk eller suppe3 æg30 g kartoffelmelSkær lever og spæk til strimler der kan komme i kødhakkeren
1 Kør lever, spæk og løg en til to gange gennem en kødhakker afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være. 3 Hæld leverpostejfarsen op i to ovnfaste skåle a ca. 9 Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej
Bag leverpostejerne i vandbad. [post_eidt] Leverpostej. Næringsværdien er regnet ud fra, at man spiser 8 g leverpostej på ½ skive brød – det er et tyndt lag. 500 g mager kalvefars. Næringsværdien er regnet ud fra, at man spiser 8 g leverpostej på ½ skive brød – det er et tyndt lag. 500 g mager kalvefars
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.