-. -. -. -. E. f. t. e. r. m. a. n. g. h. v. b. u. ". F. k. J. s. '. o. p. i. j. l. d. 1. 5. 0. æ. 2. 3. ø. (. ). 7. c. ½. å. C. S. y. D. L. ,. T. R. 6. H. N. 4. 8. K. 9. M. v g
Jeg kan, som med al anden mad, godt lide at der ikke er tilsat alverdens E-numre og det er da lidt uhyggeligt, at en leverpostej fra køledisken kan holde sig uåbnet i mange uger
Med en ret som denne er det svært at komme uden om klassikeren dyrlægens natmad. Jeg kan helt klart anbefale at købe en rulle dybfrossen hakket, blandet lever og spæk, som du kan få i velassorterede dagligvarebutikker
-. -. -. -. d. e. t. r. a. l. J. g. h. æ. n. f. y. s. i. ,. b. m. v. p. o. j. k. ø. å. u. ”. C. P. D. O. 4. 0. 3. (. ). 2. 1. ". 5. c. B. M. N. S. T. H. 7. G. E. A. a l
Hak lever og spæk hver for sig to gange på kødhakkeren (mellemste størrelse huller). 500 g svinelever250 g spæk 1 løg½ tsk sukker½ spsk salt½ spsk peber3 dl. mælk eller suppe3 æg30 g kartoffelmelSkær lever og spæk til strimler der kan komme i kødhakkeren. Hældes i nogle forme, som enten fryses ubagt eller som bages i vandbad ved 165-175 g. Det var hvad jeg fik ud af 1500 g fersk lever og 750 g fersk spæk (de 100 g var kød og fedt)
375 g svinelever125 g spæk1 stk løg1,5 spsk hvedemel1 stk æg2,5 dl mælk1 tsk salt0,25 tsk peber10 stk skiver bacon evt. 1 Kør lever, spæk og løg en til to gange gennem en kødhakker afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være. 3 Hæld leverpostejfarsen op i to ovnfaste skåle a ca. 6 Bagetiden er 45-60 minutter. 9 Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej
E-mail. Så abonnér på vores nyhedsbrev og få gratis guiden "Genvej til sund mad" med masser af inspiration til, hvordan du gør din daglige madlavning mere fedtfattig og meget sundere, uden at det går ud over smagen
Hak lever, spæk, ansjoser og løg. 300 g spæk,. DelKlik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue) 600g lever,. 300 g spæk,
Det vil altså sige ”købe-forårsruller”, for her forleden fik jeg mod på at lave hjemmelavede forårsruller i en vegetarisk udgave og det bliver absolut ikke sidste gang
Med to børn som skiftes til at have alle sygdomme på tag-selv-sygdomsbordet og en lille smuttur til England, så nåede vi pludselig halvvejs ind i december uden en eneste julesmåkageopskrift fra min hånd
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.