E. f. t. e. r. m. a. n. g. h. v. b. u. ". F. k. J. s. '. o. p. i. j. l. d. 1. 5. 0. æ. 2. -. 3. ø. (. ). 7. c. ½. å. C. S. y. D. L. ,. T. R. 6. H. N. 4. 8. K. 9. M. v g
Hjemme hos os er det gemalen der står for at lave hjemmelavet leverpostej. Giver 4 leverpostejer500 g finthakket svinelever180 g finthakket spæk50 g smør50 g mel1-2 dl mælk2,5-3 dl boullion1 lille æg1 dl vand1 løg - i små både1 lille fed hvidløg3 kvist frisk timian3/4 tsk stødt allehånde3-4 ansjosefileter2-3 tsk salt1/2 tsk kværnet sort peberSmør,mel, mælk og boullion bruges til en opbag. 4 leverpostej
Jeg har langt om længe fået en dreng som endelig vil spise rugbrød og allerhelst med leverpostej på. Opskriften og fremgangsmåden er blevet ændret lidt igennem årene, men efter min mening så er det altså den bedste leverpostej
Alle danskere ved nok godt, hvad leverpostej er. Leverpostej er en klassiker på et dansk frokostbord. Og man kan da også få en god, færdiglavet leverpostej
Så er vi ude i en virkelig klassiker fra det gamle danske frokostbord – den lune leverpostej. Og så er det faktisk virkelig nemt at lave sin leverpostej selv
-. d. e. t. r. a. l. J. g. h. æ. n. f. y. s. i. ,. b. m. v. p. o. j. k. ø. å. u. ”. C. P. D. O. 4. 0. 3. (. ). 2. 1. ". 5. c. B. M. N. S. T. H. 7. G. E. A. a l
500 g svinelever250 g spæk 1 løg½ tsk sukker½ spsk salt½ spsk peber3 dl. mælk eller suppe3 æg30 g kartoffelmelSkær lever og spæk til strimler der kan komme i kødhakkeren
1 Kør lever, spæk og løg en til to gange gennem en kødhakker afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være. 3 Hæld leverpostejfarsen op i to ovnfaste skåle a ca. 9 Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej
Bag leverpostejerne i vandbad. [post_eidt] Leverpostej. Næringsværdien er regnet ud fra, at man spiser 8 g leverpostej på ½ skive brød – det er et tyndt lag. Næringsværdien er regnet ud fra, at man spiser 8 g leverpostej på ½ skive brød – det er et tyndt lag
Som barn af 80'erne husker jeg med behersket glæde den varme skolemadpakke bestående af 3-4 halve stykker rugbrød med leverpostej, kødpølse eller lignende, der ofte lå og hyggede sig i skoletasken fra kl 7 om morgenen, når man skulle hjemmefra, til den sidste mad blev indtaget omkring middag
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.