Jeg har før lavet æblebollermedrevetæble (se opskrift her), men denne gang har jeg skåret æblerne i små tern og vendt dem i dejen sammen med masser af kanel
En blød og lækker, svampet kage med revne æbler og revet marcipan. Bondemanden var lige kommet ind fra fyrrummet med de aller-, allersidste af vores Belle de Boskoop æbler, så der måtte æbler i
Her er der brugt groft speltmel i tillæg til hvedemel, og i tillæg får de færdige snegle en sød og saftig smag fra det revne æble, som blander sig godt med kanel- og kardemommesmagen
Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Sprøde boller med birkes / Saftige gulerodsboller / Mysliboller med tranebær
lun æblemos. æblemos. Lun æblemosen og tilsæt tykmælk. lun æblemos. 3 dl æblemos. Posted on October 9, 2014 by Henriette Lykke in Desserter, Diverse, Kage, Nye opskrifter, Snacks
Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Smag til med sennep, eddike, sukker, salt og peber. Skær æbler og ferskner ud i mindre tern. 1-2 æbler (jeg bruger Pink Lady). 3) Vend kål, æble, ferskner og blåbær sammen med dressingen. 1-2 æbler (jeg bruger Pink Lady)
Efterår er lig medæbler, kanel i en lækker varm blanding. Bland alle de tørre ingredienser sammen med æg og det afkølede smør, til dejen bliver til en tyk cremet konsistens
Calcium og magnesium udgør, sammen med fosfor, den faste masse i knoglerne. Koldhævede boller er noget af det nemmeste at smække sammen og som, på grund af deres langtidshævning, smager helt fantastisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.