Passer perfekt til madpakken, hvor den fint kan anvendes som "snack-bolle" til formiddagspausen. Efter hævning slås dejen op til et aflangt brød og bollerne klippes af i skrå snit
Jeg forestiller mig især, at sådan en svend ville være skøn, at have med på madpakken. - med saft og kraftOg jeg ved godt, at der er meget brød på bloggen for tiden, men vi har af en eller anden grund spist vanvittigt meget brød de sidste dage, så jeg håber I kan holde til det
- med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
Vi holdt jo min datters 1 års fødselsdag lørdag til morgenmadsbrunch, og så vurderede jeg, at med surdejsbrød, chokoladescones, to slags tærter, pandekager og gulerodskage med frosting, så ville det næsten være en skam også at spise kage om fredagen
Lad brødene efterhæve i ½ time. og til et selskabet hvor der var bestilt stort, højt smørrebrød udefra og værten i bedste mening også havde bestilt tre stykker til mig
1. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål. 2. Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg
9 boller. 20 gr. gær. 4 dl vand. 350 gr. hvedemel. 85 gr. havregryn. 2 tsk. honning. 1 tsk. salt. Vand og gær kommes i en stor skål, og gæren røres ud i vandet
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Vi plejer at lave lidt grove boller, men til Super Bowl skulle det være max amerikansk så vi skulle lave nogen af de helt hvide, luftige og politisk ukorrekte boller, så jeg fandt denne opskrift er fra Pilens Køkken
Findes der noget bedre et hjemmebagt brød. Når man serverer hjemmebag for gæster, bliver der altid spist langt mere, end hvis man serverer et færdigbagt “lunselv” brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.