Tag et stykke kylling ad gangen og vend det i mel, æg og til sidst rasp-havregrynsblanding. Disse kyllingenuggets var egentlig ment som et eksperiment, noget der ikke skulle på bloggen, men de blev så gode, at jeg besluttede mig for hurtigt at knipse et par (en smule mørke) billeder og dele opskriften med jer alligevel
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
legg ostefylling i midten av kyllingfileten og brett vingeflippen tilbake over osten. Her får du oppskrift på Ostefylt kylling snurret i Proscutto di parma skinke servert med aspargestopper og Amandine poteter
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
I en skål tilsætteskyllingen og den stegte løg og porre og goudaosten og røres lidt sammen. For nogle uger siden havde jeg lyst til at lave nogen slags for madtærte
Så godt var det at jeg glemte å ta bilde da den var klar til servering. Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Jeg laver af og til en hel kylling, da kyllingtilberedt på den måde smager virkelig godt. Hvis du tilmed har en rest kogte ris er det bare endnu nemmere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.