I. t. a. l. i. e. n. s. k. b. r. ø. d. m. o. v. ,. g. f. F. c. p. z. D. y. å. -. h. u. J. æ. S. L. T. 3. 0. +. 4. 5. 2. 1. ½. (. ). R. j. /. B. H. E. n l
dette med tomat, flagesalt og frisk rosmarin egner sig rigtig godt som tilbehør til en grillaften. Italiensk brød med olivenolie, tomat og frisk rosmarin
Grovbrød med kærnemælk og surdej. Bland kærnemælk med mel og en smule vand og lad det stå til dagen efter, så har du en lynsurdej der kan bruges med det samme
Det er hurtigt lavede grovboller, fordi de laves med gær og ikke surdej. Jeg kan godt lide der er lidt blandet struktur i grovboller, så jeg nøjes ikke med kun at bruge korn, men også flager, det er bare mere interessant og smager iøvrigt rigtig godt
De smager utrolig godt med salat, laks og en dild dressing. Jeg foretrækker selv disse fladbrød uden krydderier, men fantasien sætter grænsen, du kan sagtens lave fladbrød med chili, krydderurter, karry osv
Lækre sprøde lune majsboller med smør og så en god ost, så har man en rigtig god start på dagen. Man behøver ikke bruge surdej hvis man ikke har så meget tid, og du kan stadig vælge at lade dem hæve natten over, men de bliver bedst med surdej
Grovboller med surdej, øl og malt. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Et ravbrød kunne være lidt ligesom nogle whiskey’er og sågar snaps, som lagrer med rav. Det er et brød der låner lidt fra de helt klassiske italienske filone brød, med masser af tipo oo mel, ølandshvede og surdej, ligesom der bruger lidt rapsolie til at give et lidt blødere brød
Vær sikker på at du også har fået al det hvide med. Maldon flagesalt. Skær rødløg i helt tynde ringe og fordel over appelsinerne sammen med kernerne fra granatæble
Gode hverdagsboller med kerner og frø. Maldon flagesalt. Form 10-11 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve mens ovnen varmer op til 200 grader. 1-2 tsk Maldon flagesalt
Smag til med godt med god flagesalt og kom saltkaramellen i en sprøjtepose (eller blot en frysepose, hvor du klipper et lille hul i det ene hjørne) og fordel på kagen i fine striber
Hvedebrød med surdej, Tidsforbrug. Ideen med brødet er at man blander dejen, lader den hvile, blander mere i dejen og lader den hvile yderligere inden den bages
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
flagesalt og friskkværnet peber. Skær bacon i skiver og steg det på panden til det er sprødt. Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle og hak det derefter groft
Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.