Jeg kan godt lige at få hjemmebagt brød i weekenderne og det samme kan familien, men nogle gange er jeg altså bare for doven til at vente på at det skal hæve en eller flere gange
Jeg har kigget på denne opskrift af og til uden at bage den, da den virkede besværlig. Umiddelbart så er det rigtig mange timer at brødet samlet set skal hæve og da der ikke er gær i dejen, så kræver det en rigtig god surdej, for ikke at brødet skal ende med at overhæve og blive kedeligt
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Lad dejen hæve en lille times tid og form derefter de to brød og læg dem evt. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Bacon og æg er en meget velkendt morgenmads klassiker i det meste af verden. Hvis du holder af bacon og æg, vil du ELSKE denne ernæringsforbedrede variant af ”Bacon og æg”
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Rør gær og salt ud i vandet og lad det opløses. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.