Her lavede vi de lækreste squashrosti. Squashen rives fint på et rivejern. Jeg kunne faktisk blive ved med at tale godt for de her skønne rosti, men så må jeg jo også hellere være ærlig og indrømme, at det er min fars kæreste, Pauline, og ikke mig der har været kreativ denne gang Dog fik jeg lov til at hapse opskriften og dele den med jer herinde på bloggen
Nu har mine forældre efterhånden anbefalet fyldte squash i en menneskealder. Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden
Så er det ud af fjerene og op og komme i gang med dagen. For røsti – eller egentlig rösti – er nemlig oprindeligt blevet spist om morgen som morgenmad i den schweiziske kanton Bern
Der findes tonsvis af opskrifter på pizza lavet på en bund af blomkål, men efter anbefaling prøvede vi at skifte blomkålen ud med squash (blomkåls-bunden skal dog også prøves en dag)
Tag et ildfast fad og hæld lidt bechamelsovse/ostesovs i bundet og kom squash plader ovenpå, dernæst sovs, bechamelsovse/ostesovs og squash plader og sådan bliver du ved til der ikke kan være mere i fadet
Squash. Skyl og skær squash i skiver (ca. Læg nu feta mellem to skiver squash og anret på et fad. Squash. Grillen er fundet frem igen, og så kan den jo lige så godt bruges til at tilberede ens grøntsager på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.