Det er som sagt en vegetarisk pasta, men du kan for ekstra luksus (eller for kød-elskeren) sagtens toppe med tern af sprødstegt bacon eller chorizo på toppen
Bland melet med salt og peber og pisk vand og æg i. Det er en vegetarret med masser af smag. Denne ret stammer fra aarstiderne, hvor jeg får min ugentlige kasse grøntsager fra
Rør løg og svampe i de purerede kikærter og smag godt til med salt, peber, citronsaft og evt. Afdryp kikærterne og findel dem i køkkenmaskinen (de skal IKKE koges)
Imens kikærterne til hummussen simrer, kan du gå i gang medfalafel-bunden. Lad det køre rundt til du kan presse massen med en ske, og det holder formen - så det skal blendes til det er relativt fint
Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste. Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Jeg bruger ogsåveganske proteiner ind imellem iform af ærte eller risprotein. Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende ogtilmed lækker smoothie
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen)
Skyd dagen i gang med sådan en green + fyldt med lækre vitaminer og mineraler. Kom det hele op i en blender eller din smoothie flaske og blend det hele sammen til en ensartet og cremet masse
En sjældent gang laver jeg mig en smoothie, og denne gang skulle den være grøn. Den blev dejlig blid i sin smag og er oplagt til morgenmaden, brunchbordet eller som en lille snack
Rødkålssalat med nektariner, persille og hasselnødder. Medaljer. Kom den grønne salat på et fad, I en skål blandes cherrytomater, agurk, forårsløg og vindruer
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Madfidusen ser helt grønt i disse dage og melder sig på banen med endnu en grønlig opskrift. Jeg valgte en frugt version, da jeg fortsat er syg ogdermedsmåt-spisende (og ikke mindst småt-drikkende)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.