Jeg kan bedst lide et godt og groft brød. Verdensbedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
'Verdensbedste brød' kræver til gengæld, på trods af en meget enkel og kort håndtering, at man har et par timer til rådighed inden brødet skal bages (modsat de koldhævede boller), hvilket dog er 'ventetiden' værd - man får nemlig et skønt brød, med en perfekt skorpe
Afhængig af din ovn, skal verdensbedsteøkologiske brød først bages i ca. Eksperimentet gik ud på, at jeg ville bage et brød, der var mindst ligeså godt, som de allerbedste man kan købe hos en kvalitetsbager ala Le Gâteau i Silkeborg
"Verdensbedste brød" blev serveret for min mand og mig til morgenmad en weekend, vi var på besøg hos min mands bror og kæreste, og det ER virkelig et af de bedste brød, jeg længe har smagt
Det er efterhånden længe jeg har gået og pønset på at afprøve "verdensbedste brød", især da Klidmoster lavede det i nogle mål der lige passer til min Le Creuset var det jo oplagt at få det bagt
Tilsæt salt, mel og kerner og rør rundt med en grydeske. Dejen skal være meget lind og våd. Hæld dejen ud på et bord drysset med rigeligt mel og fold den et par gange
Fundet på KvalimadGærmængden passer - man kan eksperimentere med melsammensætningen (her hvedemel og knækkede hvedekerner + birkes) og der er intet arbejde i det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.