Vintersalatmed grønkål, græskarogfeta (min version). Vend græskarternenemed olie, salt og peber. På sådan en grå trist vinterdag kan man godt bruge noget mad med farver
Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt med hokkaido græskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian ogfeta
Hvis du ikke er fan af gedeost kan du også sagtens bruge andre typer af ost for eksempel feta. Jeg har lavet mange tærter igennem tiden, men jeg har dog aldrig prøvet medgræskar, men det var helt sikkert ikke sidste gang
Salaten er dejlig mættende og gør mange af dine smagsløje rigtig glade, da du både for noget bitterhed fra grønkål, sødme fra buttersquash samt det salte fra de knasende mandler og den cremedefeta
Skær blomkålsbuketterne i helt tynde skiver og det samme med æblebådene og forårsløg. Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud med spidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
Med den smukke orange farve, pynter græskar i næsten enhver ret. Den kan jo laves på mange forskellige måder, men her er et bud på en enkelt chutney, med sur-sød-stærk smag
Smag til med salt og peber. Afskallet, skåret i mindre stykker, ned i en gryde, dækket med vand. De smagte super godt og jeg glæder mig til at spise de sidste i aften
Min mand var lidt skeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.