Appelsinkagen er fyldt med smag fra de kogte hele appelsiner, kardemomme og mandlerne. Jeg har for nylig smagt marrokansk appelsinkage, som jeg virkelig synes er en anderledes, men samtidig lækker og frisk kage
Kør dadler, mandler, kokosolie, appelsinsaft og –skræl, kanel, havsalt og peber på en foodprocessor i et par minutter, indtil du har en jævn masse, der minder lidt om marcipan i konsistensen
Jeg faldt i den forbindelse over en grundopskrift på marokkansk appelsinkage, hvis traditionelle udgave indeholder æg og appelsiner som de primære ingredienser – og derudover masser af sukker, hvedemel og olie/smør
sund appelsinkage (uden lyv). Hakkede mandler (eller cashew, der har ligget i blød i 2-3 timer). Efter mit sidste Tante T indlæg, blev jeg nysgerrig og fik kløende naller, så jeg begav mig selv ud i at lave en hjemmelavet rawkage
Denne appelsinkage med mandler er meget nem at lave, men kræver dog lidt tålmodighed da tilberedningstiden er lang, men til gengæld lover jeg dig at appelsinkagen er hele ventetiden værd