Salaten består af bulgur, der er vendt med sprøde, friskbælgede ærter, syrligt-søde kirsebær, karamelliserede rødløg, cremet feta og masser af citron og frisk persille
kan perlespelt erstattes med bulgur, perlebyg m. Har du indimellem en kød fri dag, så er denne salat et godt bud på en fyldig og mættende salat, som er rig på kostfibre
Quinoa er et godt alternativ til ris, bulgur, perlespelt eller lignende og er meget sundt. Før jeg lavede denne salat, havde jeg aldrig smagt quinoa før – men nu er jeg blevet ret vild med det
Vi havde en masse frugt i køleskabet som nektariner, melon, kiwi, æbler og blåbær, som vi skar ud og blandede i en skål som frugtsalat til bananpandekager
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
rødbedesalat med en smule fedtfattig feta. frugtsalat (frisk). “salatgrøntsager” såsom agurk, tomat, salatblade, peberfrugt, rødbeder, gulerødder og majs
3 Æg, 15 g feta, 1 håndfuld spinat, 1 lille håndfuld mandler. 300g grønt (kan også laves til salat eller grøntsagsstænger). 300g sødkartoffel, 70g ris/bulgur/quinoa eller pasta. 3 Æg, 15 g feta, 1 håndfuld spinat, 1 lille håndfuld mandler. 300g grønt (kan også laves til salat eller grøntsagsstænger). 300g sødkartoffel, 70g ris/bulgur/quinoa eller pasta
Vend rosiner, feta, olie og citronsaft i og smag det hele til med salt og peber. Bulgur stammer fra det mellemøstlige køkken og er ret beset hvedekerner, som er dampet og afskallede
Derfor blev denne lækre bulgursalat med ovnbagte gulerødder og rødbeder, avokado, feta, citronsaft og -skal og friskhakket persille brygget sammen den anden dag