J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. -. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
Jeg ved godt at det ikke er fastelavn mere og at det er lang tid siden det var det, men fandt lige ud af at jeg ikke har blæret mig med mit sidste forsøg som kun resulterede i at to af mine fastelavnsboller lækkede og resten holdt tæt
Den bløde og saftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig cremeog syltetøj til nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
Det er ikke for sent på en højhellig hverdag at give sig i kast med lidt fastelavnsboller, og jeg kan klart anbefale denne opskrift, som I lige får her
Cremen skal laves af fløde og æg og remoncen med rigtig marcipan. Det med bollerne ogcremen har dog ændret sig – jeg har som årene gik fået en stor kærlighed til fastelavnsbollerog ser langt efter dem
Den ene halvdel skal være medmarcipanog nougat og den anden halvdel skal være medcremeog nougat. Du kan selvfølgelig også fylde dine fastelavnsbollermed alt andet end creme
Denne gang har jeg dog fyldt dem medcremet, saftig remonce og vanilleprikket, syrligt æblefyld. Rør sukker, smør ogmarcipan godt sammen, og stil det til siden
Jeg elsker fastelavnsboller, men jeg er dog ikke så meget til dem medcremeog flødeskum og har derfor lavet min egen version fyldt med andre lækre sager
Der bliver normalt bagt flere omgange fastelavnsboller hjemme hos os i løbet af januar og februar. Creme bringes op til kogepunktet igen under piskning
Jeg brugte både creme fra forrige opskrift, bare med hasselnødder i stedet for mandler. De blev ikke helt så sprøde som jeg havde håbet, men smørret var med til at gøre at bollerne også gode dage efter og ikke spor tørre