Vi delte opgaverne ud og havde hver især ansvaret for henholdsvis den glutenfrie kokos-æblekage (med smag af drømmekage), dessertglassene med pæretrifli, knas og skum (som May har delt opskriften på her) og creme bruleé, der kan tilberedes direkte i ovnen på creme bruleé funktionen
( Men næste skridt for mig er helt klart at forsøge med wienerbrød, butterdej og tarteletter. 50 g gær3 dl vand1 dl mælk400 g glutenfri mel (Poensgen classic, Finax rød eller blå)1 spsk HUSK1 æg1 tsk salt2 tsk sukker150 g kold smør til at rulle i dejen 1 æg til penslingbrune eller blå birkes Hæld vand og mælk (det skal ikke lunes) i en skål og udrør gæren og Husk heri
Ingredienser100 g smør, saltet 100 g glutenfri mel Finax proteinfattig 10 g Fiber Husk 25 g majsmel 70 g æg, hele, rå 20 g fløde 38 %, piskefløde 2 g salt 5 g sukker Redskaber. Bag tarteletterne 10-15 min