Indbagtmørbrad med butterdej. Rul butterdejen ud, så den passer i størrelsen til din mørbrad. Butterdej er nok det mest populære valg, men tærtedej eller filodej – hvis du vil have en mere fedtfattig variant – kan også bruges
den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
Indbagtmørbrad. Find opskriften på indbagtmørbrad ved at klikke på linket eller billedet. Indbagtmørbrad – og det skulle selvsagt være oksemørbrad – var bare én af de ting, vi pakkede ind i butterdej i 80’erne. Da vi kom lidt længere op i 80’erne kunne vi endda købe dem – oksemørbraderne og de andre ting pakket i butterdej – på frost
Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad
Svinemoerbrad, butterdej ,loeg , champignon kartofler gerne mell. Tag butterdejen og rul den saa den passer til og rulle rundt om moerbraden , hele vejen ligesom en pakke