Svinemørbradiovn – Mørbrad er et stykke taknemmeligt kød. Det eneste du aldrig må gøre er at skamstege dinmørbrad – ligegyldigt fra hvilket dyr den kommer – for så bliver den tør, sej og kedelig
Har du haft serveret ”almindelig” oksemørbrad – altså stegt iovn eller gryde, kan du få brugt eventuelle rester ved at pakke dem indi butterdej og varme det iovnen
Sett potetene iovn, sammen med mørbraden. Hjortekjøtt har en rund og mild smak, og behandlet på rette måten er kjøttet mørt og saftig ♡ღ Den selges selvfølgeligiforskjelligestrykningsdeler, jeg kjøpte mørbrad
Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbrad og lidt røget svinemørbrad. Mørbrad m. I dag kom de varer som jeg havde bestilt ved Årstiderne, eller det vilsige, halvdelen af dem
Svinemørbradiovn – Taknemmeligt kød. Smid dem blot iovnen – så klarer den arbejdet for dig. Kender du det med at være knapt så kreativ, når det kommer til spørgsmålet om, hvilke retter svinekød kan anvendes i