J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
Rids andebrystet lige ned til kødet på kryds og tværs og krydr med rosmarin, merian, salt og peber. Andebryst kan spises med mange forskellige slags tilbehør – men det har var en en favorit
Ovnstegt hel ørred med ovnbagte grønne bønner + gulerødder vendt i olie, salt og ingefær. Jeg elsker nemlig bare den ret OG vi har nogle andebryster i fryseren, som jeg nu husker at tage op, fordi det står på madplanen
Servér andebrystet med de ovnstegte grøntsager og med chutney på toppen. Skær et rudemønster i skindet på andebrystet og varm en stegepande og læg det med skindsiden nedad
Andebryststegen. Rids andebryststegen, gnid med slat og læg den i et ovnfastfad, krydre med peber. 1. 2. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter ved 225 grader og hæld fedtet fra
læs mere Broccolisalat og ovnstegt medister. læs mere Ristet andebryst med kartoffel-tomatsalat. Ristet andebryst er jo altid lækkert, og and er bestemt ikke kun julemad