Tryk tærtedejen på plads i tærteformen. Server for sig selv eller med en god salat til. Bland det hele sammen uden at ælte for meget – det skal samle sig til en fast og flot dej
Normalt laver jeg min yndlings medkyllingog spinat men idag skulle vi prøve lidt nyt. Det endte ud i en lækker tærte, som er fyldt med lækre smagsindtryk, og som ligger godt i mavsen
Paleotærtemed løg ogbacon. Det er ikke en tærte jeg laver så tit, fordi jeg synes bacon skal være af ordenlig kvalitet (og det er åbenbart svært at skaffe her i Hillerød)
Skær timiankvistene i mindre stykker og kom dem i tærtefadet sammen medkyllingenog gulerødderne. Rør mornaysaucen sammen med lidt af kogevandet fra gulerødderne og kom saucen i tærtefadet
Sprød tærtebundmed en sød cremebudding med ris og vanilje. Eksempelvis er deres ”kolacz” en kage, hvis dej indeholder smør og cream cheese, som gør dejen porøs på omtrent samme måde som en tærte
Tærtemedkylling, baconog championer. Tærtemed kartoffel, baconog gedeost Æggemasse. Prik nogle huller i tærte dejen med en gaffel, så dejen hæver jævnt op