Så er der lige en videreudvikling af det lækre brød. Gæren opløses i vandet, det hele røres sammen med en grydeske og hæver natten over (eller mindst 6 timer) i et fad med låg. Tænd ovnen på 240 grader, og når den er varm fordeles dejen i to forme, der er smurt med olie og drysset med f. Bages 20 min i fadet - tages ud - og bager yderligere 8 min på bagepladen ved 220 grader
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brødpåkøkkenbordet
Brødet bliver lavet i en gryde – altså bagt i en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillen. For det er i hvert fald ikke løgn at dettebrød er det bedste brødtil morgenmaden, til sandwichen, til suppen – ja, i det hele taget at spise til hvad som helst
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehørtil bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad. Bland alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt, dæk med husholdningsfilm og et klæde
Verdens letteste boller –. – Frk. Dejen skal gerne give let slip påskålen/bordet. Ciabatta brød er rigtig lækkert at servere tildet meste aftensmad, men er jo også fantastisk som sandwich brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.