Tag dejen ud af skålen og smør skålen med olien derefter lægges dejen ned igen tildækket. Rør det godt sammen, rør smøret i lidt af gangen herefter kommes sukker og de blandede kerner i og resten af melet kommes i æltes godt sammen
Men det er jo bare møg usundt… Jeg har længe funderet over hvilke sunde alternativer, jeg kunne finde på til disse usunde fedtstoffer, og derfor har jeg eksperimenteret en hel del med forskellige frøogkerner
Vil du gå all-in palæo vil jeg anbefale at du tilsætter lidt flere kernerogfrø, så du får en lidt mere samlet masse, hvor det ikke er nødvendigt med gær og bagepulver
Disse knækbrød er sunde med en masse frøogkernerog kan spises både til morgenmad og som snack. Solsikkekerneroggræskarkerner hakke let og blandes med alle de andre ingredienser
Rør hvedemel og resten af ingredienserne i med en grydeske. Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. Vand og gær kommes i en stor skål, og gæren røres ud i vandet
Dæk skålen med husholdningsfilm og sæt skålen i køleskabet. Og langtidshævet brød er ikke det jeg gør mest i så jeg måtte ud og “låne” en opskrift, jeg har dog tilføjet lidt til opskriften
Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævede grovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.