Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
De kogte super bløde grøntsager er nu ubrugelige, men smag lige på den suppe du har brygget sammen. Kødet bliver skilt fra benene og op i suppen igen sammen med kokosmælken
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Lad suppen koge på svag varme i ca 20 min. Lig linser i blød - vaskes grundigt. Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg
Porre-Kartoffel suppe eller Kartoffel-Porre suppe. suppe). Kartoffelporre-/Porrekartoffelsuppe. Ønsker man en tykkere suppe kan med fordel tilsætte et par dl fløde/creme fraiche/skyr efter man har blendet suppen, men det er normalt ikke nødvendigt
) I dag kom jeg i tanke om den skønne suppe, som passede perfekt til vejret, så jeg fandt opskriften frem på bloggen og fik den lavet (virkelig smart at have sin opskriftsamling liggende på nette, så ved jeg altid hvor man skal kigge)
300 g champinon ( gerne ældre svampe , de giver mere smag ) 100 g frist spinat 1/2 li kyllingefon 2 dl fløde Timian Salt Peber Rengør champignonerne og skær dem i kvarte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.