S. i. k. e. n. d. j. l. g. s. m. a. f. u. p. t. å. ø. r. J. h. v. -. ". B. o. ,. b. D. æ. y. H. E. (. 4. ). 8. 1. 2. /. c. 6. O. F. 5. T. 3. P. è. 7. L. K. 9. 0. A. e l
Den suppe du får opskriftenpå her er en kartoffel-porre suppe. Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød
tilsættes kartoflerne og grøntsagsfonden, læg låg på og lad det simre i ca. Sluk komfuret og blend suppen til den er lind, føles den for tynd koges den lidt ind, inden madlavningsfløden tilsættes og varmes op til kogepunktet
Kog karrysuppen godt igennem og tilsæt fløden. Brun kyllingekødet der i på alle sider og tilsæt derefter kyllingefond sammen med timian Lad det simre under låg i 20 minutter
De kogte super bløde grøntsager er nu ubrugelige, men smag lige på den suppe du har brygget sammen. Du kan servere det med nudler og frisk porrer på toppen
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Lad suppen koge på svag varme i ca 20 min. Lig linser i blød - vaskes grundigt. Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg
Sidst på måneden. Porre-Kartoffel suppe eller Kartoffel-Porre suppe. Tilsæt derpå kartoflerne og vand (og bouillon) og bring det hele i kog til kartoflerne er godt møre - afprøv ved at stikke en gaffel i dem
) I dag kom jeg i tanke om den skønne suppe, som passede perfekt til vejret, så jeg fandt opskriften frem på bloggen og fik den lavet (virkelig smart at have sin opskriftsamling liggende på nette, så ved jeg altid hvor man skal kigge)
Min udgave af suppen er dog noget mere fyldig og tyk end den jeg fik serveret på restauranten. Efter at restaurantbesøg i Aarhus, hvor jeg fik jordskokke/kartoffel suppe til forret, har jeg selv haft lyst til at lave det
Kom spinaten på og steg det med til det falder sammen. Steg et Kyllingebryst , på ikke alt for høj varme , så bliver det tørt , så hellere lade det tage lidt længere tid , så bliver det mørt og lækkert
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.