Opskriften på denne lækre bønnesalat, ligger lige nu på min nye hjemmeside. Denne hjemmesiden lukker stille ned, i takt med at jeg får opdateret disse opskrifter på min nye side
Bønnesalatmed edamamebønner – opskrift. De smager eddermame også godt – undskyld mit sprog – og så ser de så flotte ud med deres runde former og klare grønne farve
Vend bønnerne med dressingen og smuldr feta ud over. Krydr med friskkværnet peber. Rør balsamico og olivenolie sammen med skalotteløg og krydr med salt og peber
Bønnesalatmed ærter, majs og soltørret tomater. Tomattærte medfeta og krydderurter. Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under min læretid på Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen
en frisk tomatsalat eller en bønnesalat. Du kan med fordel forberede og samle lasagnen først på dagen, stille den i køleskabet, og så først sætte den i ovnen en tre kvarters tid før, maden skal på bordet – så behøver du ikke stå i køkkenet, mens du har gæster
Igår aftes blev de serveret lune til en bønnesalatmed vinaigrette. Frikadellerne er ikke klassiske frikadeller, men lavet med kyllingekød, feta og frø/kerner, men de smager skønt
Var blevet voldsomt inspireret af kantinen på mit arbejde som ofte disker op med lækre bønnesalater og røg straks på google da jeg kom hjem for at se hvad jeg skulle kaste mig over