Smelt smørret i en stor gryde og tilsæt porre, kartofler og løg. " er suppen her perfekt. Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Lækker cremet kold sommersuppe med kartofler og porrerJeg har ligget fuldstændig underdrejet af pande/kæbehulebetændelse her de sidste par dage, hvad sker der lige for det
Cremet, varm suppe med efterårets bedste ingredienser – kartoffel, græskar og porre. Og så er den jo perfekt hvis man har lidt resten fra enten fyldte hokkaido eller disse fyldte kartoffelskind
Smelt smørret i en stor gryde og tilsæt porre, kartofler og løg. " er suppen her perfekt. Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Suppen får mere smag jo mere du bruner porrerne. Skær porrerne i ca. Lad suppen koge i ca. Tilsæt porrerne og steg dem indtil de er gennemsigtige og vandet er kogt fra
Nu står man med en dejlig cremetkartoffel, som kan spises som den er eller med tilbehør. Det er en mild og cremetsuppe, som kan nydes sammen med mange forskellige tilbehør
Nu har du en cremetsuppe, og så kommer det allervigtigste – tilsmagningen. Tilsæt et par spiseskefulde karry, og giv karry og porre et par minutter, før du tilsætter en stor sød kartoffel i tern og nok kyllingebouillon (eller grøntsags-) til at dække indholdet i gryden, men kun lige dække og ikke mere