Gør imens grøntsagerne klar ved at snitte hvidkålen groft – ikke stokken – skrælle selleri, gulerødder og kartofler, og skære dem i chunky stykker og skære porren i tykke skiver
Kyllingen pilles og kødet lægges i suppen, sammen med nye grønsager. Man kan riste et stykke toastbrød og hælde suppe over og servere resten ved siden af på en anden skål
Kylling ( jeg brugte resterne fra den suppe jeg kogte i går). 1/4 hvidkål i fine strimler1 porre snittet fint i ringe1 finthakket løg1 fed finthakket hvidløg1-2 spsk karryOlivenolieKylling ( jeg brugte resterne fra den suppe jeg kogte i går)1 dl vand eller bouillon (igen brugte jeg suppen fra i går)Var olien i en wok og brænd karryen af. Tilsæt kål og porre samt væde og lad retten simre i 20 min under omrøring. Desværre fik jeg ikke et billede men mon ikke den bliver lavet igen i nærmeste fremtid 1/4 hvidkål. 1 porre