En lækker nem og billig efterårs ret der luner og er fuld af smag og vitaminer. Porre. Sluk komfuret og blend suppen til den er lind, føles den for tynd koges den lidt ind, inden madlavningsfløden tilsættes og varmes op til kogepunktet
Det er en mild og cremet suppe, som er dejlig nem at lave, og den er perfekt til fisk. Dette gør det meget nemmere at knuse baconet og dermed lave krymmel
Suppen er utrolig let og nem at gå til. Fredagens sne og kulde passer godt med denne rygende varme kartoffelporresuppe med butterbeans, som jeg lavede til dagens middag
Tilsæt porrerne og steg dem indtil de er gennemsigtige og vandet er kogt fra. Hvis du flækker dem i to halvdele langs midten først, er de nemmest at rense for jord
Når du synes at veloutéen har en god konsistens, sådan en sted i mellem en suppe og en sovs, kommer du grøntsagerne tilbage i gryden, varmer det igennem og smager det hele til med salt, peber og citronsaft
Tilsæt et par spiseskefulde karry, og giv karry og porre et par minutter, før du tilsætter en stor sød kartoffel i tern og nok kyllingebouillon (eller grøntsags-) til at dække indholdet i gryden, men kun lige dække og ikke mere