, så i dag får I opskriften på nogle fantastisk lækre kærnemælkshornmedmarcipan. De er supergode og meget fryseegnede, hvilket er en god ting, for så kan man hurtigt tage et lækkert kærnemælkshorn op af fryseren og lige lune det lidt i mikroovnen
Kærnemælkshornene kan også sagtens laves med andet fyld. Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
J. e. g. v. å. n. d. m. t. i. l. o. r. s. H. h. u. y. ,. j. b. f. a. p. k. æ. D. ø. w. T. I. c. 1. ½. 5. 3. 0. -. 6. 2. S. L. N. R. (. ). 8. P. B. K. ". G
Bland kærnemælkeblandingen med melet og rør det godt sammen. marcipanevt. med lidt ekstra mel. Kom lidt nutella og marcipan i hver stykke, i den bredde ende, og rul dem fra den bredde ende ned mod den tynde spids
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mors nemme kærnemælkshorn. I stedet for remonce kan du fylde hornene med marmelade, marcipan eller blød nougat