Bland de hakkede ingredienser sammen med den bulgurenog tranebærene i en passenden skål. Skyl bulguren af et par gange og sæt den i blød en time til halvanden
Traditionelt – altså i Nordafrika – serveres couscous med en kød- eller grøntsagsgryderet hældt ud over det – lidt ligesom vi gør med ris, men jeg har her lavet en slags salat af dem, hvor salatblade udgør tallerkenen
Opskriften er fra "Suveræne Salater" som er en totalt yndlings kogebog efter min mening. Jeg startede med at svitse bulgur under omrøring i en lille gryde med olie
Tirsdag bød på en bulgursalatmed bruschetta som tilbehør. Bruschettaen laves ved at rive tomat, hvidløg ogforårsløg hvorefter det blandes med lidt rødvinseddike, olivenolie, salt og peber
Vil lige dele opskriften med Jer. Kogbulgur i bouillon ca. Sidste dag lykkedes det mig at lave en salat som faldt i god jord hos Prinsessen – en bulgursalat
Dertil tabbouleh-inspireret bulgursalatmed pandesvitsede mandler, samt ærte-bønnepuré med et twist af dild, dip med ovnbagte og soltørrede tomater, en paprikahumus ogøkologiske fuldkorns knækbrød
Denne gang blev det med radisser, ærter og blomkål. Bulgursalat - Bulgur salad. Bulgur - Bulgur wheat. Sommertid, sol og varme er herhjemme = Skønne salater
Salaten holder sig god i tre dage i køleskabet - og er perfekt i en lille bøtte i madpakken. Denne salat er inspireret af den arabiske salat tabouleh, men vi kalder den Aladdins salat herhjemme