Spareribs er fantastiske, når de er lavet på ben af god kvalitet og med en hjemmelavet marinade. ) - så har du de møreste spareribs, som får tænderne til at løbe i vand
Jeg er på ingen måde til spareribs - eller i hvert fald ikke hvis det er sådan nogle fra køledisken i supermarkederne, så vil jeg faktisk hellere være fri
2 sider spareribs. Det er jo ikke altid det lige passer ind i programmet at sidde og grille ribben i seks timer, så i forbindelse med Superbowl synes jeg det var værd at prøve at lave dem i stegsoen
Jeg elsker spareribs og så lige et par frilandsfætre her igår i køledisken. Bland marianden sammen mens du koger spareribs/revelsbenene i en gryde med et par peberkorn/laurbærblade og lidt salt i en times tid
D. a. v. i. h. d. e. g. æ. s. t. r. l. f. o. p. u. n. ,. k. j. y. m. b. J. å. M. ø. F. c. S. ". q. I. 3. 0. -. 4. 1. /. A. (. 2. 5. ). K. V. ½. B. R. C. 8. %. 6. T. N. G. P. O. z. H. w. L. E
Spareribsene skal have samlet set ca. 1 omgang spareribs. 1 omgang spareribs. Hyben- og chilimarinerede spareribs med rucola, rødløg, valnødder, honning og blåskimmelost
Rens kartoflerne, og skær tynde snit i dem uden at skære helt igennem. Læg evt. skaftet fra en kniv eller gaffel bagved hver kartoffel, så undgår du at skære hele vejen igennem
Spareribs i barbecuemarinade, oksesteaks marineret i olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber, kyllingefilet marineret i olie, hvidløg, ingefær, soya og honning og til sidst gode tyske "krauter" slagterpølser