Sprøde glutenfri småkager. Lad dem køle af på bagepladen, de bliver sprøde når de er kolde. Kan laves både som ingefær småkager eller som helt almindelige brunkager, vælg blot krydderier efter nedenstående
Det er nemlig ultra sprøde italienske aflange småkager (også kaldet cantuccini) fyldt med forskellige lækre sager, og jeg har lavet dem en del gange som spiselig julegave eller værtindegave
Jeg smagte disse traditionelle italienske småkager første gang i den lille by Montaretto, hvor vi engang var til en alternativ vinsmagning med små vinproducenter, mens vi boede i Italien
Jeg ændre også tit i melmængden og tilføjer kartoffelmel i stedet – der gør kagerne lette og sprøde. Selvom det er jul, og der skal laves de traditionelle julesmåkager, så skal der også være plads til at freestyle og afprøve nye opskrifter
Jeg kan godt lide at anvende chokoladeknapper – chocolate chips – til bagningen, da man så får helt ens små runde pletter af chokolade jævnt fordelt i sine småkager