En super lækker og sund ret med masser af smag og fuld udnyttelse af hele kyllingen. med friskbagt brød og finthakket frisk chili der kan kommes henover suppen hvis en højere styrkeintensitet ønskes
Selvom man måske ikke er til karry, ligesom min mand, så er denne suppe mild og rigtig god. Fx valgte vi at komme alle grøntsager i først, så de bliver kogt godt møre, og komme kyllingen i til sidst, så den ikke bliver kogt helt "tør"
Kødet bliver skilt fra benene og op i suppen igen sammen med kokosmælken. Jeg gjorde det at kylling, gulerødder, chili, hvidløg, salt og peber, og evt andre grøntsager fra køleren, i en gryde med vand
Ugen starter ud medsuppe og en smagsfuld en af slagsen. Så skal der en nem kyllingeret på bordet – nemlig en omgang lynstegt kylling, svampe, spinat og tomater krydret med pesto
Det bedste er nu, at jeg i dag anvender vandet som kyllingen og grøntsagerne er kogt i, til en fantastisk, sund og nærende hønsekødssuppe (eller kyllingesuppe)
Som tilbehør havde jeg lyst til noget stærk og samtidig sundt og lækkert, så det blev en chili con carne i kylling udgave, så dermed kom navnet "Chili con Kylling"
Disse ingredienser skal stå og simre i nogle timer, hvorefter bone brothen sies fra og du har en ren sundheds eliksir, som giver din krop energi på en nærende og opbyggende måde
Læs mere om hvorfor bone broth er sundt i bogen “En kop nærende BONE BROTH” og brug den i opskriften på Svamperamen medkylling eller Suppemed butternut squash og gulerødder
Asiatisk mad er ofte både nemt, sundt og smager dejlig frisk. Med hovedingredienser som kylling, fisk og grøntsager og smagsgiver som før nævnte, har man en skøn hverdagsret på få minutter