Den eneste ting jeg vil lave anderledes til næste gang, er at lave kyllingen i større stykker, så kan man selv bide dem over, istedet for at rode efter den i gryden imellem nudler oggrøntsager
Dermed får du de ekstra vitaminer indenbords, få kalorier og en dejlig varm suppe til en kold dag. Det bedste er nu, at jeg i dag anvender vandet som kyllingenoggrøntsagerne er kogt i, til en fantastisk, sund og nærende hønsekødssuppe (eller kyllingesuppe)
Jeg har en pose med frosne grøntsager i min fryser og en pakke kyllingbryst i køleskabet. Start med at rengøre og evt skære kyllingen ud i lidt mindre stykker (så tager det kortere tid at kogekyllingen)
Den hele kyllinge-opskrift giver dig mad til flere dage, idet vandet kyllingenkoges i, giver dig en masse god suppe, som du kan fryse ned til en anden god gang
Sæt suppen tilbage på varmen og bland med mælk indtil den ønskede konsistens. Kom alle tingene op i en gryde sammen med bouillon terningen, og dæk det med vand
Vi så dyrene på tæt hold – fik lov at se hvilke leveforhold de have og i et kort øjeblik overvejede jeg om jeg skulle være LANDMAND Det er ikke hverdag af Mor Charlotte her rører ved en kalkun, giver kyllingerne mad og kører en hyggelig tur med en traktor
Kom lidt olie i en gryde og svits kyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rød karry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op til dig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
Igår lavede jeg dog en suppe efter low fodmap principper, og tænkte at den skulle herind på bloggen den indeholder flere grøntsager, som der er begrænsninger på, da de indeholder oligo, ognogle kan måske derfor reagere på den