Groft mandelbrød med squash & valnødder (GF)
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 110 g (eller 2 dl) mandelmel
  • 285 g (eller 4,5 dl) groft speltmel
  • 2 tsk glutenfrit bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 6 tsk ægte kanel*
  • 170 g rørsukker (eller 2 dl)
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 1,5 dl koldpresset rapsolie
  • 1 dl plantemælk*
  • 300 g revet squash
  • 4 æg
  • 80 g hakkede valnødder
  • 20 – 30 g hakkede mandler

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.