E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. -. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
E. n. f. l. o. t. e. r. g. m. a. v. s. å. d. æ. p. ,. h. i. k. S. y. b. u. ø. O. ". c. j. B. T. w. z. D. I. 3. (. 4. ). 1. 5. 0. H. F. V. 9. 2. K. P. /. 6. 7. 8. A
Bag laksen i ca. 4 Laksefileter af god kvalitet, f. 2) Kom vin, vand og lidt olivenolie sammen med laksefileterne i et ildfast fad. 6) Når laksen er færdig portionsanrettes den. Ved siden af laksen anrettes salaten - først blomkålsblandingen, herefter dryppes med dressing og til sidst toppes med parmasan 4 personer. 4 Laksefileter af god kvalitet, f
Den smagte intet mindre end helt fantastisk, og den var supergod til laksen. Laksen. Laksen. 4 laksefileter. 2) Kom laksen i et ildfastfad og hæld marinaden over. 3) Læg citronskiverne oven på laksefileterne. 4) Kom laksefileterne i ovnen i ca. 7) Hæld dressingen over salaten, og servèr den til de færdige laksefileter 4 personer. 4 laksefileter
Læg laksesiden i et ovnfast fad. Fordel honning ovenpå lakseside. Laksen er færdig når kødet er blevet mere lyserødt end pink og det let falder fra hinanden i flager når du rører ved det
2 laksefiletter. For-varm en ovn på 180 grader varmluft og sæt laksefiletterne ind i et ovnfast fad penslet med lidt olivenolie og krydret med salt og peber, lad dem stege i 13-15 min. 2 laksefiletter
Vi spiste den til salmalaksen, og her passede den perfekt. 4 laksefileter. 6) Krydr laksen med salt og peber og bag den i ovnen i et. ovnbagtelaks 4 personer. 4 laksefileter
Server med ovnbagte rødbeder og peberrodscreme. Skær laksen i fire lige store stykker og læg stykkerne på bagepapir på en bageplade sammen med hummerhalerne