kærnemælk. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform. Lun kærnemælken, og rør gæren i. Jeg synes, det er nemmest at røre dejen til et brød ad gangen, og derefter sætte dem ind i ovnen samtidig
Vigtigst af alt, så er denne opskrift nem, og giver samtidig et lækkert brød - endda uden surdej, som åbenbart hverken vil eller kan finde ud af, at samarbejde med mig
Jeg har faktisk aldrig kunnet lide nutella på brød. Jeg har aldrig lavet dem med nutella før, men jeg synes de blev ganske gode – specielt hvis man er en nutella lover
Nogle af grenene i blomsteranretningen var i virkeligheden malt knækbrød, udformet som grene. Derfor stod den på den største menu med tilhørende vin-menu
- og nøøøjh hvor er det lækkert og nemtIkke nok med at det både er lækkert og nemt, så er det jo også et ganske sundt brød, hvilket er en væsentlig faktor i denne "kur og tortur" tid - og NEJ, jeg spiste ikke den flotte "rose" af smør der så fint er placeret ovenpå et par skiver af dette guddommelige lækre rugbrød på billedet ovenover, for jeg er jo på kur
Udover surdej, bruger jeg også kærnemælk i denne her opskrift, det giver et ekstra strejf af syrnet smag til brødet, men det kan udelades og erstattes enten med mælk eller vand
Brødtype. Grovboller med surdej. Fuldkorns majsmel passer ret godt til brød og selvom det jo slet ikke har de samme bageevner som almindelig mel, så smager det godt i et brød og kan give en god skorpe til et brød
Hjemmebagt rugbrødmed tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Du kan egentlig vælge de fleste opskrifter på rugbrød, og så selv tilføje finthakkede figner i opskriften
Så koldt at jeg næsten overvejer vanter… Efterår og snart kommende vinter betyder også, i hvert fald for mig, at jeg får en større lyst til varme supper, allerhelst med friskbagt brød til