Opskriften her er faktisk enormt simpel og fyldet kan tilpasses alt efter præferencer. Hvem elsker ikke rigtig, italienskpizza med tynd bund og sprød skorpe
Vælg generelt gerne italiensk vin til pizza eksempelvis Chianti eller måske en Rosso di Montalcino. Den ‘rå’ pizza inden mødet med den meget varme pizzasten og ditto “ovn”… Pizzaen var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvis mozzarella i to varianter samt frisk timian
Ofte tilsætter jeg også lidt groft mel til mine pizzaer, men hvis det skal være den helt ‘rigtige’ italienskepizza i mine øjne, så bliver bunden mest perfekt, når grovmelet erstattes med durummel
) Bag pizzaen færdig med dit ønskede fyld. Fyld. I går stod menuen på hjemmelavet pizza. Åben ovnen og tilsæt dit fyld (min kæreste havde både bacon, pepperoni, løg og peberfrugt på
Mine favoritter er med chorizo og squash og med italienske kødboller. Så "dresserer" du bare de rå pizzabunde med tomatsauce, ost og fyld og putter direkte i ovnen
Lækker italiensk skine, revet mozzarella og champingon. Det brugte vi af fyld. Retten her er ikke sund, – dog et sundere alternativ til frysepizza eller pizzeria-pizza
Der fås selvfølgelig også traditionelle italienske retter. Bestil en pizza fra Forinino på Bedford Avenue (læs mere nedenfor), tag den med og nyd dem sammen med de friskbryggede øl