Mine enchiladas består af madpandekagerfyldtmed kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Derfor er det som oftest også majspandekager jeg laver når vi skal have madpandekager. På billedet er pandekagerne fyldtmed en kødsauce lavet af hakket oksekød, hakkede gulerødder og hakkede porrer og smagt til med sambal oelek og sød mango chutney
Kom lidt pizzasauce og lidt af dit favorit fyld på pandekagen og top med lidt ost. Hvis osten på toppen er ved at blive for mørkt, så bag den da kun med undervarme
Dog synes jeg at der er en stor variation i smagen og det ene kan ikke erstatte det andet, så nu skulle jeg lige prøve at få lavet de her hjemmelavede madpandekager
Uhm, lækre hjemmebagte madpandekagermed krydret oksekød, sprøde grønsager, hjemmelavet dressing. )Iaften smurte jeg en hjemmelavet dressing på pandekagen, og kom lidt friske lækre grønsager på (Salat, agurk og rød peberfrugt), krydret oksekød (salt, peber, paprika, hvidløg, karry) og så liiiige et par klatter dressing mere og så smækkede jeg den anden halvdel af pandekagen ovenpå
Oksekødet var marineret i en lage i stil med den jeg tidligere har brugt, dog med lidt ændringer. Dem havde jeg ikke lige mod på at gå i gang med i dag