Denne wokret smager en smule hen ad en spicy Stroganoff. Smagen af vin, tomatpure, løg og oksekød leder tankerne derhen, samtidig med at koriander og chili tilsætter et asiatisk præg
Kom grøntsagerne tilbage i wokken sammen med nudlerne, og hæld den sidste halvdel af sojasaucen på. Kom den anden halvdel af olien i wokken, og svits det hakkede oksekød heri
Kom smagsneutral kokosolie i en wok eller en dyb pande og svits røget paprika. Endnu engang har jeg brugt det smarte trick med at blende hytteost, for at få en mere proteinrig flødesauce
Varm olien op i en wok eller gryde, og svits rødløg og peberfrugt heri ved middel varme i ca. Skrab kernedelen i midten ud med en ske, og riv også squashen groft
Retten er spicy men kan reguleres med mængden af karrypasta. olie til de er medium rare (ret røde). Smag til med salt og peber og server med kogte basmatiris eller naanbrød