En sundere udgave af indbagt laks, hvor kartoffelmosen her, giver lidt samme lækre konsistens som butterdej, men med færre kalorier, større mæthedsfornemmelse og flere mikronæringsstoffer
I min barndom fik vi boller med creme i – ikke sådan en traditionel bolledej, men mere en bolledej end en vandbakkelse eller butterdej – en bolledej med smør i … rigtig smør
Fordel en skefuld fyld i hver butterdejs ring og riv lidt frisk parmesanost over dem alle. Feta-spinat fyldHak spinatblade og chili (efter ønske) og steg det lynhurtigt i olie på en pande
Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken slags fyld man kan putte i butterdej. De er fyldige og mætter godt, og de egner sig derfor fint som hovedret i en julemiddag
Pensl med sammenpisket æg og bag dine butterdejssnacks i ca. Pad KrapowMens butterdejen ligger i køleskabet laves fyldet (Pad Krapow) Skær chili og skalotteløg i skiver
’Paratha’ er en sammentrækning af ordene ’parat’ og ’atta’, som skulle betyde ’lag af kogt dej’, hvor dejen bliver lagdelt ved at blive foldet med olie eller ghee (klaret smør) – lidt ligesom butterdej
De smager jo rigtig godt, og er ikke helt så fede som de danske kanelsnegle bagt på butterdej. Fyld. 6) Skær dejen ud til snegle med ca. 2 cm bredde og kom dem på en bageplade med bagepapir. 8) Pensl med æg og strø med sukker