Butterdej bruges til tærter og tarteletter, forskellige indbagte retter og hvad man ellers har fantasi til, fælles for det hele er at der ikke er så meget kage indblandet, det er mere rigtig mad med kød og grønsager
Selve butterdejsopskriften bliver til mere butterdej end der skal bruges i en tærte, ca dobbelt så meget, men dejen vil være næsten umulig at have med at gøre hvis jeg gør den mindre
Jeg glemte at tage et billede, da tærten var nybagt, så bær over med det lidt sammenfaldne udtryk. Stræk det lille stykke så det dækker bunden af en lille, høj, smurt tærteform eller en smurt springform
Medbutterdejen, det må godt gå lidt op af kanterne. Kom bagepapir i bradepanden og butterdejen. Aftensmaden i dag kom til at bestå af denne lækre tærtemed lidt grøn salat til
Bland æg med hytteost, basilikum og salt og peber. Jeg har denne gang gjort det super nemt for mig selv, fordi selve tærtedejen faktisk bare er lavet af tre plader frossen butterdej
Steg kyllingen på panden sammen med bacon. Kan du ikke få fat i den færdige butterdej, kan du følge opskriften på tærtedej, som du kan finde på bloggen
Kom konditorcremen på butterdejspladen, sprøjt lidt flødeskum rundt om kanten så vandbakkelserne kan sidde fast på kanten pynt til sidst af med lidt flødeskum
Rør alle ingredienserne i tærtefadet godt rundt og dæk så toppen af tærtenmed udrullet butterdej. Skær timiankvistene i mindre stykker og kom dem i tærtefadet sammen med kyllingen og gulerødderne
Mos blandingen med en grydeske, så bliver massen ensartet. Der kan anvendes piedej eller fin usødet gærdej til denne tærte, man kan købe en frossen butterdej