Jeg valgte at lave ravioli og lade fyldet smage lidt af det bedste fra det italienske køkken. Næste gang jeg laver ravioli, vil jeg dog være mere præcis i min udskæring af dejen, så mine ravioli bliver lidt mere ensartede og pæne
Mens vores køkken var revet ned, havde Netto tilbud på ravioliforme - så er det lidt hurtigere at lave forskellige fyldte pastaer, uden at det kræver en besværlig rengøring af pastamaskinen
Er man ikke ejer af en pastamaskine, kan man dog sagtens lave sin egen pasta, i særdeleshed er ravioli nem at give sig i kast med og så kan man desuden fylde sin ravioli med lige præcis den slags fyld der passer en aller bedst
Raviolifyld. Fyld. Jeg har her begivet mig ud i at lave ravioli helt fra bunden, men helt ærlig. Put så raviolifyldet i en sprøjtepose (eller frysepose med et lille hul i hjørnet) og fordel fyldet i midten af de markede raviolier
Fyld. Til ravioli skal du stoppe på det næsttyndeste trin – ellers er der risiko for, at skidtet falder fra hinanden enten under selve kogningen eller når vandet skal hældes fra til slut
Tryk siderne ned omkring de små portioner af fyld, og skær dem så ud med din ravioliskærer. Fyld. Lad det bruse op igen, og tag det derefter af varmen, mens du koger dine ravioli
Du bliver sikkert overrasket over, hvor lidt fyld, der kan være i hver ravioli. Så har du fyldet. Det her er muligvis opskriften på de nemmeste ravioli, du kan lave
Denne torsdag aften gik jeg ind på en restaurant, der var så godt som fyldt. Raviolien gjorde blot både smagen og oplevelsen til en leg – også selvom den hverken var laktosefri, glutenfri eller vegansk
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed